Уредување аудио тури

Најдете брзи одговори на прашањата за уредување на рачно прикачување наспроти преземените огласи од MLS и за затворени титлови.

Каде да ги уредувам моите аудио обиколки?

Уредете ги вашите аудио патувања во Мои аудио патувања, select the listing, under Action click on the More buttons (...) and select Edit Audio Tour.

Note: You will only see Edit Audio Tour for manually uploaded listings. For MLS listings you will need to edit details, descriptions and photos in your MLS. Then regenerate the audio tour on your DO AudioTours dashboard if you wish.

To regenerate an audio tour MLS upload or Manual upload, under Actions select Regenerate Audio and a new audio tour will be created. Once completed, you will receive an email in your inbox.

Зошто некои огласи имаат дополнителни функции од другите?

With listing that upload through your MLS you have the options to Publish or Unpublish,  Regenerate Your audio tour and select new languages.

Any changes to your photo, details or description will need to changed in your MLS.

In manual upload listings you have the ability to Edit your listing details and description, add, delete or re-arrange your photos; Publish or Unpublish your Audio Tour; Regenerate your audio tour and Select new languages.

Може ли да ги преуредите моите фотографии што доаѓаат од МЛС? 

Во моментов не, сите фотографии од имотот на списокот што потекнуваат од МЛС се поставени по редоследот што се прикачени од вас во МЛС. Само рачните прикачувања може да се преуредат со кликнување на копчето повеќе (...) и кликнете на Уреди и повторно нарачајте.

Може ли да додадам дополнителни фотографии на мојот оглас?

Не можете да внесувате дополнителни фотографии во вашата сметка со список на имот на MLS. Ќе треба да ја внесете таа фотографија во вашиот MLS и сите ажурирања ќе се префрлат на вашата аудио турнеја. Погрижете се да ја поставите фотографијата во MLS по редоследот што го сакате за правилно да се пренесе во вашата аудио турнеја.

You can add additional photos in the manual upload by clicking on the more buttons under Actions and select Edit Audio Tour.

Може ли да го уредувам моето аудио со вештачка интелигенција?

Yes, you can edit your audio for MLS and Manually Uploaded listings. From your dashboard identify the listing and under Actions select the more buttons and select Regenerate Audio.  DO AudioTours will create a new audio tour and send you an email in your inbox once complete.